Rubyn päiväkirja
sivu luotu 20120720.12.2007
Jeap, pian on uusivuosi! Ruby aloittelee omaa vuottaan K Gård Hanoveriansissa, jonne Kati K. meidät ystävällisesti otti yksityiseksi. Tamma on nyt rekisteröity VRL:ään ja aloitan kisauksen. Olemme jo osallistuneet myös pariin kouluvalmennukseen. Rubyhan on todella nuori, mutta eipähän tuo ikä niitä tapa, virtuaalihevosia kun ovat, joten en ihmittelisi vaikka Rubyllä olisi 4 vuotiaana 100 KRJ sijoitusta. No ei nyt ihan, se olisi jo todella uskomatonta tuuria..

Tiivistelmä Rubyn kisaamisesta ja valmentamisesta

Rubyn varsinainen kisaus aloitettiin kun se sai VH-numeron. Valmennuksiin osallistuimme myös ennen sitä ja mahdollisimman aktiivisesti myös sen jälkeen. Tamma kisaa KRJ:n alaisissa koulukisoissa tasolla vaativa A-B ja etsimme saman tasoisia kouluvalmennuksia.

Rubyn kanssa pyrimme min. 40 KRJ sijoitukseen, mutta kunnianhimoisena tyyppinä tulemme varmaankin haalimaan enemmänkin. Tamman kanssa olisi myös tarkoitus osallistua tuleviin NJ-näyttelyihin, jotta saisimme pari sertiä kantakirjausta varten ja mikäli saamme BIS-sijoituksia, tietenkin haaveena on VIR MVA Ch arvonimi. Rubyn kanssa tavoitteet eivät lopu kesken. Ihka ensimmäisen sijoituksensa tamma sai 5 tammikuuta 2008.

ulkoasu © Pete, kuvista kiitos KK ja muusta grafiikasta The Inspiration Gallery